Edelstenen

Edelstenen - betekenis

Edelstenen zijn mineralen die in een veelheid aan soorten voorkomen. Ook de kwaliteit is erg verschillend. Ze worden meestal geslepen om hun schoonheid nog meer naar voren te laten komen.

Edelstenen: Steeds weer nieuwe soorten
Edelstenen worden opgegraven en zijn ontstaan door atomen die op heel geordende manier zijn gerangschikt. De populaire edelstenen zijn op dit moment nog altijd de bekende traditionele edelstenen als bijvoorbeeld diamant en smaragd. Maar er zijn steeds weer nieuwe edelstenen die worden ontdekt.

Edelstenen: Helende werking
Edelstenen hebben eigenschappen met helende of zelfs genezende kwaliteiten. Er bestaat zelfs een behandelmethode die edelsteentherapie heet. Het is belangrijk om te weten welke edelsteen toepasbaar is bij een specifieke klacht. Degenen die kritisch er tegenover staan zeggen dat het gaat om een placebo effect. Datzelfde geldt echter net zo goed bij de gangbare allopatische medicijnen. Er is inmiddels voldoende bewijs voor het feit dat veel mensen er baat bij hebben en dat edelstenen een gunstige werking hebben op de gezondheid.

© Top Mediums

Terug naar betekenis

Gratis Orakels App

Edelstenen

De stille kracht van edelstenen

Topmediums: Kristalheldere antwoorden