HSP

HSP - betekenis

HSP is de afkorting voor High Sensitive Person. Hoog Sensitief of Hoog Gevoelig zijn houdt in, dat innerlijke en uiterlijke indrukken het zenuwstelsel ver boven de gemiddelde norm  belasten.

HSP: de belangrijkste tekenen
Als je je snel uitgeput voelt en het moeilijk vind om bij jezelf te blijven zou het kunnen wijzen op HSP. Mensen met chronische vermoeidheid en burn-out zijn vaak hoog sensitieve mensen. Aan hoog sensitiviteit kun (en mag) je niets doen want het is ook een speciale kwaliteit die erg waardevol is. Het gaat meer erom dat je leert omgaan met een systeem dat eigenlijk fungeert als een soort versterker voor indrukken van buitenaf. Een goede manier om ermee te leren omgaan is het beoefenen van meditatie.

HSP: Aquarius tijdperk
Net als dat er tussen mensen verschillen zijn in intelligentie, zo zijn er ook verschillen in gevoeligheid. Een vijfde deel van alle mensen is hoogsensitief en er wordt verondersteld dat het erfelijk is. Vooralsnog is dat meer een aanname dan een bewezen feit. Een andere spirituele aanname is, dat hoogsensitiviteit vooral voorkomt vanaf het midden van de vorige eeuw en sindsdien is toegenomen. Dat zou te maken hebben met het "van hoger hand" introduceren van een nieuw menselijk ras in het Aquarius tijdperk.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

HSP

HSP = Hoog Sensitief Persoon

Topmediums: Leer omgaan met je gevoeligheid