Karma

Karma - betekenis

Karma betekent "actie" en draait om het bewust ervaren van oorzaak en gevolg. Hierbij doet het er niet toe of acties door een mens goed of slecht worden genoemd.

Karma: Karmadeeltjes
Alle handelingen of acties die niet in overeenstemming zijn met de goddelijke bedoeling, trekken overeenkomstige energetische deeltjes aan die Karma's worden genoemd. Karmadeeltjes zijn onzichtbare deeltjes om ons heen die afkomstig zijn van alle mensen en van alle acties door alle tijden heen. Alle Karmadeeltjes samen, vormen een laag om de Ziel, waardoor het steeds moeilijker wordt om tot zelfverwerkelijking te komen. Een zogenaamde "zwarte Ziel" is een Ziel die is omringd met een grote hoeveelheid Karmadeeltjes. De Ziel kan worden verstikt door deze deeltjes en zelfs afsterven. 

Karma: Het juiste handelen
Er zou kunnen worden geconcludeerd, dat Karma kan worden vermeden door de juiste en zuivere handelingen te verrichten, maar dat is een misverstand. Ten eerste kunnen we vaak niet weten wat de juiste handeling is; wat ons goed lijkt, blijkt achteraf niet het juiste te zijn geweest, ondanks de goede bedoeling. Waar draait het dan om bij Karma en het juiste handelen? Het is eenvoudiger dan we denken; Karma kan niet "overleven" in Licht.

Karma: De zin van goed en slecht
Als we onze aandacht en ons bewustzijn richten op onszelf en in onszelf, zijn we bewuste Getuigen van onze acties. En van oorzaak en gevolg. Karma draait niet om goed en slecht, maar om het bewustzijn van goed en slecht. Dit bewustzijn is de juiste handeling waardoor onze rugzak steeds lichter wordt en Karma's steeds vaker worden opgelost.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Karma

Karma: Het zuivere handelen

Topmediums: Zuivere intenties en acties