Mental Coach

Mental Coach - betekenis

Een mental Coach is een op prestatie gerichte persoonlijke begeleider waarbij het leren omgaan met gebeurtenissen centraal staat. Dit gebeurt door middel van het inzichtelijk begrijpen van het eigen functioneren.

Mental Coach: Je denken in eigen hand
Ons denken is een proces dat voor het grootste deel  vanzelf gebeurt. Emoties beinvloeden onze gedachten en omgekeerd geldt hetzelfde. Een Mental Coach leert je inzicht te krijgen in hoe je denkprocessen zich ontwikkelen en hoe je de teugels meer in eigen hand kunt krijgen. Dat heeft veel te maken met patronen die oud en onderhand ingesleten zijn. Het zijn deels onbewuste en automatische handelingen die je houden waar je bent.

Mental Coach: Je persoonlijkheid nader bekeken
Mental Coaching richt zich op je persoonlijkheid. De manier waarop je omgaat met jezelf en de situaties die je tegenkomt. Hoewel Mental Coaching niet behoort tot methodes van spirituele zelfontwikkeling, zorgt het wel ervoor dat je je bewust wordt van je automatische patronen. Waarom zou je dat willen? Als je begrijpt dat automatische sjablonen je vrijheid inperken en jou vastzetten, is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Er zijn veel methodes en scholen die zich richten op de bewustwording van automatismen, maar Mental Coaching is -in tegenstelling tot andere manieren- vooral gericht op het verbeteren van je functioneren en prestatie. Als je zoekt naar spirituele bewustwording als middel en doel op zichzelf, zijn andere mogelijkheden meer aan te bevelen.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Mental Coach

Mental Coach: Inzicht in je functioneren

Topmediums: Coaching op veel manieren