NEI (Neuro Emotionele Integratie)

NEI (Neuro Emotionele Integratie) - betekenis

NEI of Neuro Emotionele Integratie is een therapeutische combinatie van verschillende psychotherapeutische vormen, waaronder bv. NLP en Alternatieve Geneeswijzen.

NEI: Onverwerkte ervaringen
Net als in het algemeen het geval is bij psychotherapeutische behandelvormen, gaat het bij NEI om de balans tussen bewuste en onbewuste processen. Bewustwording van onbewuste patronen leidt tot verwerking van begraven en onderdrukte ervaringen. Niet verwerkte ervaringen kunnen zorgen voor onevenwichtigheid in psychische en emotionele zin. Die onbalans wordt dus veroorzaakt door innerlijke blokkades die vragen om te worden doorbroken.

NEI: Energetisch deel
In energetische zin zal in NEI gebruik worden gemaakt van de kennis over chakra's en aura's en de manieren om energetiche centra en velden positief te behandelen. Het geheel van NEI is gericht op de bewustwording van patronen en blokkades die niet worden gezien. Behalve dat het je meer vrijheid en innerlijke ruimte ontdekt, kan het een effect hebben op alle lagen van je leven. Het kenmerk van vrijheid is, dat je (meer) keuzes tot je beschikking hebt. Hoe meer onbewuste patronen bewust worden, hoe meer keuzemogeljkheden je zult hebben.

NEI: Jezelf leren kennen
NEI is te zien als een therapievorm waarin spiritualiteit in de zin van zelfkennis en zelfontwikkeling een rol speelt. Jezelf leren kennen is immers de kern van een spirituele ontdekkingsreis. Je levensinhoud wordt rijker en voelt meer vervuld omdat er meer is dan de dagelijkse beslommeringen ons laten zien.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

NEI

NEI = Neuro Emotionele Integratie: Op weg naar meer vrijheid

Topmediums: Meer keuze door innerlijke vrijheid