Oorkaarsen

Oorkaarsen - betekenis

Oorkaarsen worden gebruikt om de oren te reinigen. Van oorsprong is het een ritueel van de Noord-Amerikaanse Hopi Indianen om tot ontspanning en reiniging te komen.

Oorkaarsen: Weg met stress
De holle oorkaars is een goede manier om in een diepe ontspanning te kunnen komen. Het is het beste om het niet alleen te doen en om het gebied rondom het oor te beschermen met een doek. Hoewel het bij de moderne oorkaarsen niet vaak gebeurt, kan het altijd voorkomen dat een heet stukje omlaag valt. Laat een goede vriend of partner het ritueel uitvoeren en draai de rollen daarna om. De binnenzijde van het oor is een miniatuur wegennet van meridianen en knooppunten. De energetische en helende werking van de oorkaarsen doet via deze energiebanen haar werk.

Oorkaarsen: Werking
De luchtstroom is voor het oor hoorbaar als een zacht ruisende wind. In het oor ontstaat onderdruk en gaat de luchtzuil trillen. Hierdoor krijgt het trommelvlies een zachte massage waardoor de druk in het middenoor verbetert. Alle holtes in het hoofd worden op die manier gereinigd en geheeld. Ook eventuele ontstekingen worden op deze manier op natuurlijke wijze behandeld. Doe een oorkaars behandeling alleen als er geen ontstekingen zijn en als het trommelvlies onbeschadigd en gezond functioneert. In het geval van implantaten en bij epileptie, moeten oorkaarsen niet worden gebruikt.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Oorkaarsen

Oorkaarsen: rustgevend en reinigend

Topmediums: Voor de kleine en grote innerlijke schoonmaak