Pendel

Pendel - betekenis

Een pendel is een slinger om op intuitieve wijze antwoord op (levens)vragen te verkijgen. Er zijn verschillende methodes en pendelkaarten om mee te werken. Zo is de JA/NEEN kaart voor een eenduidig antwoord een veelgebruikte kaart.

Pendel: In dienst van het Hogere Zelf
De pendel is een gereedschap dat reageert op elke energetische impuls. Het is dus erg makkelijk om de pendel een beweging te laten maken die jij wilt. Dat is tegelijkertijd een grote valkuil omdat antwoorden op vragen heel makkelijk kunnen worden gestuurd of gemanipuleerd. Als je zelf aan de slag gaat met een pendel, zul je merken hoe je aan de hand van je eigen vragen geneigd bent om de pendel dat te laten doen wat je wenst. Maar als je bent geinteresseerd in de waarheid en in de ervaring waarin je neutraal wacht op het antwoord van de pendel, wordt de waarde en betekenis van dit instrument heel duidelijk. Het Hoger Zelf is alleen geinteresseerd in waarheid en daarom moet je thuis raken in het gevoel dat je hebt, als je je verbindt met je Hoger Zelf. De pendel zal dan slingeren door aansturing van het Hoger Zelf.

Pendel: Leer het zelf!
Het enige dat pendelen in de weg kan staan is je eigen denken. Om goed te pendelen moet je dus uit je hoofd gaan. Dat betekent simpelweg dat je je aandacht bewust onttrekt uit het hoofdgebied. Ga niet als allereerste pendelen voor iemand anders, maar pendel eerst op vragen die je zelf hebt. Op die manier ga je ontdekken, wanneer je stuurt (je denken) en wanneer je neutraal bent. Pas als je er de baas over kunt zijn, kun je beginnen om op vragen van anderen te pendelen. Succes en.......heb vertrouwen!

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Pendel

Pendel: Levensvragen snel beantwoord

Topmediums: Professioneel pendelgebruik