Prana

Prana - betekenis

Prana is de naam voor hogere substanties in het element lucht die de potentie hebben om in spirituele zin revolutionaire veranderingen in gang te zetten. De onbekende hogere stoffen kunnen alleen via de juiste kennis door het menselijk systeem worden opgenomen.

Prana: Hoogste levensenergie
Hoewel Prana aanwezig is in de lucht die we inademen, wordt zij niet in haar volledige capaciteit opgenomen. De reden hiervoor is, dat het voor het gewone alledaagse leven niet van essentieel belang is. De hogere stoffen in de lucht, die bekend staan als Prana, verbinden zich alleen met een overeenkomstig bewustzijn. Hoe hoger het bewustzijn, hoe meer hogere kwaliteiten Prana kunnen worden opgenomen door het menselijk systeem.

Prana: Levensadem
De Goddelijke Adem of Levensadem is een aanwezigheid die bestaat uit puur bewustzijn. Het is de stof die aan de basis van de Schepping ligt.Het ligt voor de hand dat deze Oerenergie overal in aanwezig is, maar niet zomaar toegankelijk is. De kern van de zaak is, dat alleen een bewuste benadering ertoe kan leiden dat Prana zich verbindt met het overeenkomstige niveau van bewustzijn. Dat klinkt moeilijk, maar is het minder dan gedacht. Wil je ervaren hoe Prana voelt? Lees het op de pagina ontspanningsoefeningen.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Prana

Prana: Heilige lucht

Topmediums: De adem van zuiverheid