Tachyon

Tachyon - betekenis

Tachyon is oerenergie. De Bron van alle frequenties. Tachyonenergie bevat het perfecte potentieel van de kosmos, waar vanuit alles kan ontstaan. Het woord Tachyon komt uit het Grieks en betekent letterijk: “Snel”. Een Tachyon deeltje beweegt sneller dan het Licht.

Tachyon: Wonderlijke energie!
Tachyon Energie komt vanuit de Bron en heeft prachtige mogelijkheden. Het is in staat om zich tot alles te vormen. Dit houdt in, dat zowel lichaam en geest in contact kunnen komen met volledige potentie, indien gebruik wordt gemaakt van Tachyon energie. Het kan een proces op gang brengen, dat kan leiden tot heling, hogere evolutie, verjonging en evenwicht.

Tachyon als medicijn?
Tachyon mag niet worden beschouwd als een geneesmiddel. Het resultaat ervan vindt plaats door het opnieuw verbinden van het lichaam met de energiebron, waardoor het zelfgenezend vermogen actief wordt. Daardoor kan het zorgen voor een sneller genezingsproces na een operatie en klachten zoals moeheid laten verdwijnen. Het is aan te raden om een voorwerp bij je te dragen dat is geprogrammeerd met tachyon energie! 

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Tachyon

Een met Tachyon geprogrammeerde steen (amethist).

Topmediums: Energetische & Spirituele hulp