Talisman

Talisman - betekenis

Een Talisman wordt al eeuwenlang door velen gebruikt. Het is een voorwerp dat positieve krachten naar de drager ervan toetrekt. Een Talisman kan vele vormen, kleuren en maten hebben.

Talisman: Heeft het zin?
Al door de eeuwen heen zijn er mensen van uiteenlopende volken die een Talisman bij zich hadden. De Talisman beschermt de drager ervan en trekt positiviteit aan. Je vraagt je misschien af hoe dit kan werken. Het gaat allereerst om de intentie van degene die de Talisman bij zich heeft. Energie is misschien niet zichtbaar, maar wel voelbaar aanwezig. Stel dat je een ruimte binnenloopt waar twee mensen net ruzie hadden, dan is dat voelbaar aan de sfeer die er hangt. Een Talisman heeft energetisch een positief programma, waarmee deze negatieve energie jou niet meer kan raken. Het heeft dus zeker zin om een Talisman bij je te dragen!

Talisman: Vele soorten, maten, vormen en kleuren
Een Talisman heb je in veel verschillende soorten. Indianen hadden bijvoorbeeld een veer of een steen in bepaalde vorm. Vaak werden botjes verwerkt in een Talisman of een edelsteen. Vroeger waren het primitievere voorwerpen die als Talisman werden gebruikt, terwijl er tegenwoordig ook sieraden zijn als Talisman. Vaak staat er een symbool op een Talisman. Bijvoorbeeld een levensbloem of een kokopelli. Het verschil tussen een Amulet en een Talisman: Een Amulet houdt negativiteit weg en een Talisman trekt positiviteit naar zich toe.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

Talisman

Talisman: Vroeger werden er vaak botjes en stenen in verwerkt.

Topmediums: Positiviteit op je pad!