The Secret

The Secret - betekenis

Bij The Secret draait het om de wet van aantrekking. Doe alsof het al zo is, en het zal gebeuren. Zet je wensen krachtig neer!

The Secret: Hoe pas je de wet van Aantrekking toe?
Een korte handleiding voor de Wet van Aantrekking: Allereerst moet duidelijk zijn wat je werkelijk wilt. Wat zijn je verlangens en wensen? Wat wil je graag gaan bereiken? Zodra dat duidelijk is, mag je er om gaan vragen. Vertrouw er op, dat álles mogelijk is. Ook jouw dromen en wensen kunnen uitkomen! Doe alsof jouw doel al bereikt is. Hoe voelt dat? Probeer heel je wezen ervan te doordringen. Hoe beter je het voelt en ervaart, hoe groter de kans op vervulling. Wees dankbaar en vervuld met Liefde.

The Secret: Hoe het niet moet!
Je wilt iets. Je wilt het heel graag. Maar je gelooft er niet in. Bij alles wat je denkt en doet voel je met heel je wezen, dat je het nooit bereiken zult. Dit is precies hoe het niet gebeuren gaat! Ga niet in de weerstand en laat angsten los. Zoek niet naar alternatieve oplossingen voor je problemen, want de kans is groot dat je de alternatieve oplossingen ook nodig gaat hebben. Richt je nooit op wat je niet wilt. Zet het altijd positief neer in plaats van te wensen hoe je iets niet wilt. Blijf met heel je wezen neer zetten wat jij wenst. Hoe sterker je wens, hoe groter de kans op vervulling!

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

App: Gratis Orakels

The Secret

Voorkant van het boek "The Secret"

Topmediums: Heldere blik op jouw situatie