Voetreflexologie

Voetreflexologie - betekenis

Voetreflexologie is een therapievorm waarbij er druk wordt uitgeoefend en gemasseerd op meridianen en energiepunten die corresponderen met het te behandelen lichaamsdeel of een orgaan.

Voetreflexologie: Hoe werkt het?
In het lichaam zijn er meridianen (energetische lijnen) en energiepunten die corresponderen met lichaamsdelen en organen. Door deze drukpunten te behandelen (door druk uit te oefenen of door masserende bewegingen te maken) kunnen zieke lichaamsdelen en organen worden behandeld. Een mens is ontstaan uit slechts één cel. Vanuit deze cel ontstaat in negen maanden tijd een volledig mens. Doordat het ontstaan is vanuit die ene cel, begrijp je ook wel dat de meridianen vanuit dat punt al zijn ontstaan. In de voetreflexologie wordt hier gebruik van gemaakt door je lichaam heling te geven, door de betreffende punten onder je voet te behandelen.

Voetreflexologie: Kun je het ook zelf?
Ja, dat kan zeker! Er bestaan zelfs hulpmiddelen zoals een voetmassage plankje of een voetmassagebad. Er is ook een natuurlijke manier om al je meridianen te behandelen via je voeten. Als je op blote voeten loopt, dan behandel je veel drukpunten. Lopen op blote voeten is helend en voelt erg lekker. Indien je een blote voeten pad gaat lopen, zul je het zelf ervaren. Je voelt je daarna erg goed!

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

Gratis Orakels App

Voetreflexologie

Voetreflexologie: Heling door meridianen en drukpunten te behandelen door middel van massage en uitoefenen van druk.

Topmediums: Energetische healing op afstand