Vortex

Vortex - betekenis

Een Vortex is een toegangspoort tot andere bewustzijnsniveaus. Het woord Vortex komt uit het Latijn en betekent letterlijk: Draaikolk. Het is dus een draaiende energie die fungeert als een poort.

Vortex: Waar vind ik het?
De draaiende Vortex energie is er op verschillende niveaus, op verschillende manieren en op diverse bewustzijnsniveaus. Een Vortex kan een toegangspoort zijn tot een andere dimensie. Indien je leert hoe je door de poort kunt gaan, kun je in staat zijn om grote helingsprocessen tegen te komen. Allereerst voor jezelf en daarna mogelijk ook voor anderen. Ook de energie tijdens het ontwaken van Kundalini is een Vortex. Zelfs op het niveau van de Chakra's kun je spreken van Vortex. De energie van de Chakra's (letterlijk vertaald vanuit het Sanskriet: wiel of schijf) is een draaiende energie. Indien je je bewust afstemt op deze energie, dan kun je de Vortex zelf direct voelen. Ook op energetische krachtplekken op aarde is er Vortex. De één is er gevoeliger voor dan de ander, maar iedereen zal iets waarnemen, dat in de meeste gevallen moeilijk te omschrijven is.

Vortex: Hoe ziet dat uit?
Als je een Vortex in horizontale richting bekijkt, dan heeft de Vortex de vorm van een cirkel. Als je een Vortex in verticale richting bekijkt, dan heeft de Vortex de vorm van een trechter. Een Vortex is lang niet door iedereen waar te nemen. Mensen met een paranormale gave kunnen soms energieën waarnemen in kleuren of vormen. Zij zijn in staat om Vortex te kunnen zien. De meeste mensen kunnen dit echter niet. Op de afbeelding zie je een voorbeeld van de draaiende energie van een Vortex.

© Top Mediums

Terug naar Betekenis

Gratis Orakels App

Vortex

Vortex: Een draaiende energie, die heel krachtig is en genezend kan werken. Vortex kan leiden naar een ander bewustzijnsniveau.

Topmediums: Hulp bij paranormale ervaringen