Daarom kies je voor Topmediums!

Top kwaliteit

Bij topmediums werken alleen mediums en helderzienden van een TOP kwaliteit. Daardoor krijg je TOP antwoorden op jouw vraag!

Discreet & anoniem

Als je chat met een paragnost of medium van TOPmediums, dan weet je zeker dat de chat tussen jou en de deskundige astro medewerker blijft.

Betrouwbaar

De spirituele hulpverleners van TOPmediums zijn betrouwbaar. Topmediums werkt alleen met de beste mediums & paragnosten.

Zuiver & oprecht

TOPmediums zijn geselecteerd en werken vanuit een puur en oprecht hart. Elke paragnost en medium is zuiver en werkt vanuit een oprechte intentie.

De specialisaties van consulenten

De spirituele hulpverleners van TOP mediums zijn mensen als jij en ik maar zij hebben hun innerlijke talenten en intuïtieve gaven verder ontwikkeld. Aan de hand daarvan worden zij dan ook medium, paragnost en helderziende genoemd. Bij TopMediums werken alleen Betrouwbare Mediums.
Over het algemeen combineren zij hun eigen intuitie en gaven met thuis zijn in de Tarot, Lenormand, Pendelen, Astrologie,  Aura’sChakra’s, Life Coaching, Engelenkaarten, Engelen, Gidsen, Druiden, Elfen, Coaching, Handlezen, Healing, Helderziend zijn, Heldervoelend zijn, Helderwetend zijn, Helderhorend zijn, Hooggevoelig zijn, Kaartleggen, Koffiedik kijken, Magnetiseur zijn, Medium zijn, Medium Online zijn, Medisch Astroloog zijn, Reiki, Shamballa master zijn, Numerologie, Paragnost zijn, Paranormaal zijn, Relatie coach zijn, Stress Coaching, Sjamanisme en dit alles met een luisterend oor en warm hart.

Dromen worden werkelijkheid

Heb je dromen? Wensen? Verlangens? Plannen? Ideeën? Ze zitten in jouw hoofd. Maar het wordt tijd om ze te gaan realiseren! Hoe? TOPmediums helpt je. Chat met een TOPparagnost, TOPmedium of TOPhelderziende van TOPmediums, want zij helpen jou om een deur te openen die jij nog niet eerder had ontdekt.

TOPmediums helpen jou om te leven naar jouw droom.