Ervaren en betrouwbare mediums

De magie van spirituele hulpverlening

Met “spiritueel” bedoelt Topmediums een manier van leven die overeen komt met menselijke waarden zoals ze eigenlijk zijn bedoeld. Een vriendelijke manier van omgaan met jezelf en anderen en contact hebben met de oorspronkelijke creatieve Bron zijn daarbij eerste uitgangspunten. Maar ook het voeling hebben met alles dat niet zichtbaar maar wel intuïtief waarneembaar is, maakt een spiritueel hulpverlener of consulent spiritueel. Dit soort spiritualiteit kent geen godsdienstige labels, maar vraagt wel om voortdurend onderhoud. Je blijft jezelf ontwikkelen aan de hand van de spirituele idealen en ervaring.

betrouwbaar medium

TOP mediums Live Chat

De hulpverlening via live chat van TOP mediums vult de belangrijke gaten die in de reguliere hulpverlening gevallen zijn. Terwijl de reguliere hulpverlening een expertise heeft waar de paranormale en spirituele hulpverlening niet in hoofdzaak op is gericht, is het omgekeerde ook het geval.
In andere woorden zouden we ook kunnen zeggen dat de spirituele hulpverlening via chat begint waar de reguliere hulpverlening stopt. En geen van beide gebieden kan worden uitgesloten omdat zij elk op hun eigen manier een helpende hand bieden en noodzakelijk zijn. Tegelijkertijd hebben de meeste consulenten een achtergrond in de hulpverlening en zijn ze in staat om meer te bieden als daar behoefte aan is.

tarotkaarten leggen
Terug  naar vorige pagina

Topmediums: Erkende mediums geven inzicht