Opmaat voor nieuwe kansen

Topmediums: Dromen waarmaken                                                            

Bijna iedereen kent momenten in zijn of haar leven die vragen om aandacht en herbezinning.

Het zijn momenten waarop we aan ons zelf vragen gaan stellen over de diepere inhoud van ons leven en of we ons leven daadwerkelijk invullen op een manier die ons vervult. We vragen ons bijvoorbeeld af of we de liefde van ons leven zullen vinden en of we onze dromen ooit zullen waarmaken.

nieuwe kansenOf we zijn misschien wel diep teleurgesteld in een relatie of in ons werk en zouden het eigenlijk heel anders willen. Terwijl het erg zinvolle en belangrijke momenten zijn, veroorzaken zij tegelijkertijd het gevoel dat we vastzitten en dat er geen uitweg lijkt te zijn. Vaak zijn dit fases in ons leven die ons naar onszelf en de wereld laten kijken met een tunnelvisie. We hebben dan iemand nodig die ons hieruit kan halen en als buitenstaander met een neutrale en heldere blik kan laten zien dat er een wereld vol mogelijkheden om onze tunnel heen bestaat. Een live chat van TOP mediums, helderzienden en paragnosten helpt jou om je uit je beperkte visie en gevoel te halen en je te laten zien wat je mogelijkheden zijn en hoe jouw mogelijkheden nu en in de toekomst er uit kunnen zien. Chatten met een paranormaal begaafd consulent helpt je om allereerst de dingen in je hoofd en je hart wat meer op orde te krijgen. Want als er niet voldoende rust komt in jezelf ben je ook niet in staat om je mogelijkheden te zien en te benutten.


Waarom chatten met een TOP medium helend en verhelderend is.

Een live chat is een bijzonder prettige en ontspannen manier om al schrijvend tot inzicht en helderheid te komen. We weten allemaal dat schrijven erg goed helpt om je gedachten op een rijtje en gevoelens op orde te krijgen. Net zoals het bij onze spijsvertering het geval is, moeten gedachten en gevoelens verwerkt kunnen worden opdat er ruimte ontstaat om te worden losgelaten en iets nieuws een kans kan krijgen.
live chat
Tijdens een live chat krijg je die kans waarbij je bovendien een ruimere visie op jezelf en je toekomst krijgt door de informatie die het chat medium, de chat helderziende of chat paragnost met je deelt. Het is een unieke manier om in alle rust zicht te krijgen op jouw nieuwe kansen en mogelijkheden. Je kunt in een live chat met de consulenten van TOPmediums terecht met elke vraag die denkbaar is. Jouw probleem of vraag is het startsein voor de consulent om zich af te stemmen op jou persoonlijk. Onze mediums, helderzienden en paragnosten zijn in staat om zich tijdens de chat in te leven en in te tunen op wat jou bezig houdt. Dat lijkt misschien onmogelijk en daarom leggen we je graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Hoe kan een medium, paragnost of helderziende iets over mij weten?

Jouw naam-verbonden met jouw aanwezigheid en specifieke vraag- is voor een medium voldoende om zich af te stemmen op de energieen die jou eigen zijn. Net zoals we allemaal een boom herkennen aan vorm, geur en kleuren, zo "ziet"een medium, helderziende of paragnost tijdens een live chat jouw energieen.

aura helder mediumDit vindt ook plaats als je vragen hebt over je relatie, een verliefdheid, verlies van een dierbare, werkomstandigheden of een financieel thema. Het chatten met een consulent van TOPmediums geeft jou een kans om inzicht in het heden en de toekomst te krijgen terwijl het medium, de paragnost of de helderziende consulent zich afstemt op alles dat met jou heeft te maken. je zou je energieen kunnen zien als smaken die we alleen herkennen indien we ze ooit al eens hebben geproefd. Die mogelijkheid om te proeven en smaken te onderscheiden staat gelijk aan het herkennen en vertalen van energieen waar onze TOP mediums zich in hebben bekwaamd. Voor de consulenten van Helder Medium is het afstemmen op mensen tijdens een live chat een vak dat alleen kan worden uitgeoefend vanuit passie, hulpvaardigheid en een ontwikkeld talent of gave.

Terug naar alle chat mediums