Paragnost

Geboren met een gave
Waarschijnlijk vind je net als anderen dat een paragnost iets kan dat ongrijpbaar is. We spreken inderdaad over een mysterieus verschijnsel. We helpen jou hier om de vinger te leggen op hoe een helderziende paragnost dingen ziet. En je mag weten dat ook jij met een paranormale gave bent geboren!

Jij bent paranormaal begaafd!
Waarschijnlijk ben je nieuwsgierig genoeg om erachter te komen wat er nu werkelijk gebeurt bij een medium of paragnost. Graag lichten we de sluier op om je te laten zien wat paragnosten doen maar….. meer dan dat!

Ontdek je innerlijke paragnost
Ontdek zelf een wereld van kleurrijke energieën. Want ook jij kunt je gaven zelf ontdekken als je dat echt wilt. Geloof niet zomaar dat er een hogere wereld bestaat maar kom er zelf achter door een leuk experiment te doen met je partner of vriend(in). Je hebt je eerste stap gedaan.

paranormaal

Zie het onzichtbare!
Ook jij kunt er op een eenvoudige manier achter komen wat je kunt met jouw innerlijke zintuig. Dan ben je natuurlijk nog geen paragnost, maar je hebt wel al contact gemaakt met je eigen innerlijke zintuig. Dat is de basis van jouw helderziendheid en paranormaal mediumschap.

Energieën van iemand anders zien
Vraag iemand om met de rug naar een witte muur tegenover je te zitten. Eventueel hang je een wit laken achter de persoon. Je zit zelf op ongeveer 2 á 3 meter afstand van je “proefpersoon”. Kijk met een zogenaamde “droomblik”; een glazige ontspannen blik zonder met je ogen te bewegen. Je zult aan de randen van het lichaam een witte of gekleurde gloed zien. Dat is het moment waarop je voor het eerst een onzichtbare wereld ziet; de aura van iemand anders.

kirlian aura

Je kunt het!
Maar wat wil je ermee? Je snapt natuurlijk wel dat het een kwestie is van vaak oefenen. Je zult dan steeds meer kleuren en bewegende stromen gaan zien. Je volgende stap is een sprong naar de informatie die verborgen ligt in wat je ziet. Een paragnost moet namelijk nog een stapje “hoger” gaan om de informatie te kunnen overbrengen in menselijke taal. Via dit zintuig kun je een “reading”  doen. Je leest dan de energieën en verkrijgt kennis over dingen die bijna niemand anders heeft.

Groei verder met Top Mediums
Als je graag je gaven en talenten wilt ontwikkelen maar er in je eentje niet verder mee komt, kun je je laten begeleiden door een erkende en ervaren paragnost. In live gesprekken kan hij of zij je de weg wijzen naar jouw eigen innerlijke paranormale wereld. Een wereld waar schoonheid en waarheid hand in hand gaan.

Waag de stap
Kies een Top Medium als persoonlijke begeleider. Top Mediums bestaat uit een team van erkende mediums van naam. Ieder van ons heeft zijn sporen verdiend en is in staat om je verder te helpen op je weg naar buitenzintuiglijke waarneming. Eigenlijk komt het erop neer dat wij je helpen om gevoeliger te worden voor de energieën die voortdurend aanwezig zijn. Omdat we hier zelf veel ervaring in hebben kunnen we je helpen met advies, inzicht en oefeningen. En wie weet, mogen we jou in de toekomst verwelkomen als lid van ons team!

hulp voorhanden

Terug naar alle chat mediums