Problemen oplossen

Blokkades opheffen

Soms is er onbewust een blokkade in jouw systeem gekomen. Als je bijvoorbeeld iets hebt meegemaakt wat heel vervelend was, dan kan dat energetisch vast gaan zitten. Topmediums helpt je tijdens je chat om blokkades op te heffen.

Rouwverwerking

Als je iemand verliest, dan doet dat pijn. Je komt in een rouwproces terecht. De rouwverwerking begint. Soms blijf je er in hangen. Topmediums helpt je bij deze rouwverwerking. Het kan gaan over een dierbare overledene en het kan gaan over een verbroken relatie. Liefdesverdriet is namelijk ook rouwverwerking. Topmediums helpt!

Angsten aanpakken

Het kan zijn dat er een angst is ontstaan. Je bent bang, terwijl je weet dat dit niet reeel is. De angst is niet terecht. Het kan gaan om allerlei angsten. Topmediums helpt je tijdens je chat om deze angst aan te pakken, zodat jij je weer veilig voelt.

Vrijheid creeëren

Voel je je gebonden? Word je daar benauwd van? Topmediums helpt je om vrijheid te creeëren in jouw situatie. Ook als je een partner hebt kun je je vrij voelen. Door je vrij te voelen ontstaat er ruimte voor mooie nieuwe dingen in jouw leven!

Topmediums: Krijg Inzicht & los problemen op