Wie zoekt die vindt

Antwoorden en inzichten


Bij TOP mediums vind je op alle mogelijke gebieden antwoorden en inzichten op de levensvragen die ieder van ons bezig houden. Ook als je meer bent gefocust op je eigen innerlijke ontwikkeling, intuïtie, zelfkennis en spiritualiteit ben je waarschijnlijk toch ook nieuwsgierig naar je toekomst, het paranormale, occulte en mystieke. Betrouwbare mediums kunnen je niet alleen helpen met wat je over jezelf wilt weten maar kunnen je ook helpen op het gebied van je eigen innerlijke ontwikkeling en levensvragen.


innerlijke ontwikkeling

Een betrouwbaar medium is een medium dat op de eerste plaats eerlijkheid voorop stelt om anderen optimaal te kunnen helpen en adviseren. Of het nu gaat om paranormale mediums, een sjamaan die echt thuis is in het sjamanisme, kaartleggers die de tarot en de tarotkaarten door en door kennen of een magnetiseur; betrouwbare mediums willen enerzijds graag mensen helpen en anderzijds zelf groeien in hun talenten en gaven. TOP mediums waarborgt de screening van elke consulent en kan derhalve met een gerust hart stellen dat consulenten het TOP mediums predicaat Betrouwbare Mediums verdienen.

vertrouwen

Er bestaan nogal wat benamingen voor spirituele topconsulenten die allemaal verwijzen naar online mediums. Als je dus de woorden astromediums of astro advies, paragnostenhulp, spirituele coaching en mediums online tegenkomt, dan weet je dat het feitelijk gaat om mediums, paragnosten en helderzienden die op een paranormale hulplijn, spirituele hulplijn, helderziendenlijn, astrolijn of paralijn hun diensten aanbieden. TOP mediums verhuurt geen boxen waar helderwetenden, helderzienden, helderhorenden en heldervoelenden zomaar op eigen initiatief terecht kunnen.

waarborg

Dat zou immers betekenen dat er geen screening en kwaliteitscontrole zou kunnen plaats vinden en dat is iets waar de spirituele hulplijn van TOP mediums grote waarde aan hecht. De paranormale mediums en erkende paragnosten bij de mediumlijn van TOP mediums zijn deel van een hecht team dat streeft naar het bieden van hulp, inzicht en heldere duidingen op levensvragen van elke aard. Consulenten die deel uitmaken van de spirituele hulplijn moeten zich bij TOP mediums ook daadwerkelijk in daad en woord waarmaken. Alle paragnosten en elk medium of helderziende mag uitsluitend telefonische consulten en chat consulten geven nadat een sollicitatie en een navolgende screening en uitgebreid proefconsult heeft plaats gevonden. Om de voorronde positief te kunnen volbrengen moet een consulent niet alleen bewezen hooggevoelig en intuïtief zijn, maar ook duidingen kunnen geven op het gebied van de toekomst en bovendien coaching vaardigheden bezitten zodat er ook inzichtelijk kan worden gewerkt.
Sommige consulenten bij de helderziendenlijn van TOP mediums zijn afgestudeerde professionals in stress coaching of hebben een eigen praktijk als relatie coach.

paranormale hulp

Bovendien zijn alle consulenten thuis in paranormale hulpmiddelen als de pendel, tarot, lenormand, healing, handlezen, chakra’s, aura’s, engelenkaarten, orakelkaarten en de Lichtwereld van Engelen en Gidsen. Anderen zijn in staat om tijdens een live chat of telefonisch consult tegelijkertijd een stukje healing op afstand te geven. Dit zijn dan consulenten die ook bijvoorbeeld healer, reikimaster of shamballa master zijn en zij kunnen ook op afstand magnetiseren. Zelfs koffiedikkijken en dobbelstenen als paranormale duidingskunst kun je tegenkomen als betrouwbare manier om je te helpen inzicht en duidelijkheid te krijgen als er problemen of vragen zijn. Tijdens een  toekomstchat of paragnostenchat is een toekomstduiding heel goed mogelijk en fascinerend om te ervaren. De duiding van de toekomst is een specialisatie die door de meeste consulenten wordt beheerst. Tot slot kunnen er duidingen plaats vinden aan de hand van numerologie en de (medische) astrologie.
Je ziet dus hoe uitgebreid de paranormale wereld kan zijn en waarschijnlijk zijn er nog veel meer manieren om als medium, paragnost of helderziende anderen van dienst te kunnen zijn. Ken jij nog manieren van duiden die in dit artikel niet zijn genoemd? Laat het TOP mediums weten!

 Topmediums: Antwoorden en inzichten