Top Mediums Weekhoroscoop

Elke dag jouw horoscoop? Download de App!

Horoscoop Voorspelling extra editie:

RAM
- Liefde en persoonlijke relaties:
In jouw beleving beschouw je een geliefde nu op z’n allermooist. Zelfs in conflict ben je nogal snel heel vergevingsgezind. Probeer ervoor te waken, dat je hierdoor niet te zeer door een soort roze bril gaat kijken. Je laat anders te snel over jouw grenzen heengaan en het wordt een karwei om dat over een tijdje weer terug te draaien. Bewaak jouw grenzen en probeer de realiteit niet te verliezen. Een beetje dromen mag, maar het moet niet ten koste van jezelf gaan!

- Werk, studie en hobby’s:

Er is iets nieuws op komst. Dit kan te maken hebben met je werksituatie, maar het kan ook gaan om een (voor jou) nieuwe hobby. Het is verstandig om je goed te oriënteren. Het is echt tijd voor iets nieuws en als je doordacht gaat kiezen, dan kan het iets zijn voor zeer lange duur. Je voelt tegelijkertijd een innerlijke groei ontstaan. Je wordt krachtiger en zekerder. Gebruik je creativiteit!

- Emoties:
Je staat op het punt om te transformeren. Van de ene kant voelt het goed voor je, maar van de andere kant voel je ook nog een bepaalde onzekerheid. Durf je oude gevoelens los te laten? Ben je bang dat het verdriet gaat kosten? Dat hoeft niet. Misschien in eerste instantie even een kleine dip, maar daarna kan het groeien en genieten beginnen. Wees niet onzeker. Op alle fronten komt er meer zekerheid. 

STIER
- Liefde en persoonlijke relaties:
Voor de stier met een relatie ontstaat er een “beste maatjes gevoel”. Dit kan twee kanten opgaan. Voor de ene stier betekent het een diepere band met zijn of haar partner en een diep gevoel van houden van. Voor de andere stier voelt het meer als een broer-zus relatie, waardoor er minder plaats is voor intimiteit. Het gevaar om verliefd te worden op een ander zit hier in. Voel goed hoe je hier mee om wilt gaan.
De vrijgezelle stier heeft behoefte aan een partner. Dit past echter nu nog niet in zijn of haar leven. Ook de vrijgezelle stier heeft in deze periode een maatje. Heb geduld, die partner komt er ook aan!

- Werk, studie en hobby’s:
Op het werk (of bij studie) is er wat spanning. Wat eerst zeker leek, is nu opeens niet meer zo zeker. Maak je hier echter niet al te druk over. Deze onzekerheid brengt verandering met zich mee en zal uiteindelijk heel positief uitpakken. Laat het gaan zoals het gaat!

- Emoties:
Afgelopen periode liepen bij jou de emoties wel eens hoog op. Echter…. alleen van binnen. In jezelf voelde het soms een wervelwind van emoties. Nu is het weer ietsje rustiger, maar het is erg belangrijk, dat je dit naar de buitenwereld ook gaat laten zien. Alleen dan krijg je deze wervelwind onder controle. Dus: Toon je emoties en wees niet bang dat je daardoor kwetsbaarder bent. Je wordt er juist stabieler van! 

TWEELING

- Liefde en persoonlijke relaties:
Beste tweeling, je mag uitkijken naar een mooiere periode. Afgelopen tijd was het niet makkelijk en aan deze moeizame periode komt nu een eind. Je hebt je eenzaam gevoeld en dat geldt zelfs ook voor de tweeling met partner. Je had het gevoel, dat je er helemaal alleen voorstond. Nu voelt alles weer positiever. Grijp deze kans om meer toenadering te zoeken tot je partner. Jullie relatie heeft verdieping en verfrissing nodig. Dat is nu mogelijk!
Voor de vrijgezelle tweeling: Je durft je weer open te stellen voor liefde. En er is goed nieuws: Dit is energetisch gezien een goed moment voor de tweeling om aan iets nieuws te beginnen. 
Wat andere relaties (familie, vrienden, collega’s enz.) betreft: Kom op voor jezelf en durf ook eens nee te zeggen!

- Werk, studie en hobby’s:
Je voelt de diepe behoefte om meer zelfstandig te zijn. Onafhankelijkheid en vrijheid is voor jou iets, dat van de ene kant onveilig voelt, maar van de andere kant geeft het je een enorm ruim en vrij gevoel. Ga eens goed onderzoeken wat jouw mogelijkheden zijn. Nu is een periode aangebroken, waarin jij mogelijkheden hebt om te gaan werken als zelfstandige. Je hoeft deze mogelijkheden niet perse te benutten, maar indien je nu iets neerzet dat van jezelf is, heb je een hele grote kans van slagen. Voor de studenten: Vraag je eens af, of je naast je studie ook nog een (kleine) baan aankunt. Het zou je veel opleveren!

- Emoties:
Afgelopen periode leek jouw gevoelsleven af en toe op een emotionele wervelwind. Jouw gevoel ging alle kanten op en soms wist je je geen raad met jezelf. Deze herfst voel je nog steeds wat beweging, maar jouw gevoelens en emoties worden stabieler. Het helpt om toe te geven aan je emoties. Alleen dan kun je er meer vat op krijgen en zijn ze niet meer de baas over jou. Al is het nu herfst, toch zul je meer stabiliteit vinden. En dat geldt voor alle gebieden in je leven.

KREEFT
Liefde en persoonlijke relaties:
Positiviteit op gebied van liefde! Probeer dat ook zo te ontvangen beste kreeft. Door jouw innerlijke tweestrijd zie je soms iets belangrijks over het hoofd. Durf toe te geven aan jouw pure gevoel en denk er niet meer teveel over na. Je mag genieten van de liefde om je heen. Ga niet zitten piekeren over alles wat er fout zou kunnen gaan, maar aanvaard liefde. Dit geldt niet alleen voor de kreeft met een relatie, maar vooral ook voor de vrijgezelle kreeft. Een relatie is op komst!
Als het gaat om relaties met de mensen om je heen, ben je wat zoekende. Wie zijn echte vrienden? Met wie wil je in deze periode van je leven contact hebben? Denk ook hier niet te lang over na. Je eerste gevoel (intuïtie) klopt. Volg je hart!

- Werk, studie en hobby’s:
Afgelopen periode heb je mogen genieten van succes op gebied van werk en/of studie. Hierdoor is er nu een grotere werkdruk (en/of studiedruk) ontstaan. Het succes heeft geleid tot meer werk. Toch zal er komende tijd weer wat meer rust ontstaan. Jouw creatieve geest werkt optimaal deze herfst, waardoor je tot goede plannen komt voor een andere, vernieuwde aanpak. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook mensen om je heen. Durf jouw ideeën uit te spreken en te delen met anderen!

- Emoties:
Zo rond de herfst, als de blaadjes van de bomen vallen, voel je je altijd wat minder krachtig. Neem je voor, dat je er deze herfst iets nuttigs van maakt. Laat -net als de bladeren aan de bomen- los wat niet meer nodig is. Kijk kritisch naar alles wat je hebt en vasthoudt. Er zijn wat dingen, die je krampachtig bij je wilt houden. Durf los te laten, dan ontstaat er ruimte voor mooie nieuwe dingen. 

LEEUW
Liefde en persoonlijke relaties:
In je relaties met de mensen om je heen heb je altijd een bepaalde houding. De komende tijd ga je ontdekken, dat dit nu niet meer langer de houding is die goed werkt. Probeer je hierbij te realiseren, dat je reageert zoals je gewend bent om te reageren. Het gaat echter om een oud zelfbeeld. Je bent al veel verder dan je nu zelf inschat. Spreek irritaties uit en hou ze niet langer voor je. Het zal je uiteindelijk veel waardering brengen. Wees dus niet langer bang voor een afwijzing.

Voor de vrijgezelle leeuw: “Love is in the air!” Kijk goed om je heen, want dit is het perfecte moment voor de leeuw om een nieuwe relatie op te starten. Wat je nu neerzet, heeft een goede basis.
Voor de gebonden leeuw: Nieuwe impulsen in je relatie zijn nodig. Zorg daar ook voor. Hiermee doorbreek je een sleur en gaan jullie je opnieuw verliefd voelen. 

- Werk, studie en hobby’s:
De tijd van bezuinigen is voor jou bijna voorbij. Je merkt dat het al wat ruimer is op financieel gebied, maar er komt nog meer ruimte. Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, dan is het voor de leeuw nu het moment om in actie te komen. Wees niet bang voor veranderingen!

- Emoties:
Er zijn veel veranderingen op komst en dit heeft ook uitwerking op jouw emoties. Je hebt er moeite mee om ze te uiten, maar toch is dit heel belangrijk. Je hoeft er niet alleen voor te staan! Deel je gevoelens. Het maakt niet uit om wat voor emotie het gaat. Ook positieve emoties mogen gedeeld worden. Dit delen van jouw gevoel zorgt voor een grote ontwikkeling binnen jezelf. Oude pijn wordt als vanzelf opgelost. 


MAAGD
- Liefde en persoonlijke relaties:

Afgelopen tijd lukte het niet altijd om alles bespreekbaar te maken binnen jouw persoonlijke relaties. Op dit moment is er iets aan het veranderen. Je neemt meer tijd om persoonlijke gesprekken aan te gaan en hiermee bereik je veel openheid en helderheid. Er verandert hierdoor iets in positieve zin. Contacten verdiepen en er is meer wederzijds begrip.
Voor de vrijgezelle maagd: “De ware” is dichterbij dan je nu durft te vermoeden. Je moet echter nog even geduld hebben. Duik niet te snel ergens in, het is nog net niet het juiste moment. Voor de gebonden maagd: Laat je niet verleiden door een verliefdheid, al lijkt het nog zo spannend!

- Werk, studie en hobby’s:

Vraag jezelf af wat nu belangrijker is voor je. Ga je voor het grote geld of kies je toch liever voor je persoonlijke ontwikkeling?
Er is beweging op gebied van werk en studie. Je hebt nu de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. Dit is het juiste moment. Ga niet impulsief in op de eerste mogelijkheid die je tegenkomt. Er volgt meer!

- Emoties:

Op spiritueel gebied is dit een goede periode voor ontwikkeling en verdieping. Door de veranderingen op relatiegebied en werkgebied, vindt er binnen jezelf een transformatie plaats. Je ervaart dit door een steviger gevoel. Je bent zekerder over jezelf en ervaart een zachte -altijd aanwezige- kracht. Een stevig basisgevoel waar vanuit je makkelijker om kunt gaan met moeilijke situaties en schommelende emoties. Je ervaart dus meer geluk.

WEEGSCHAAL
- Liefde en persoonlijke relaties:

Het is een heel goed moment om eens stil te staan bij de contacten die je hebt. Welke zijn waardevol? Welke zijn minder belangrijk? Welke heb je verwaarloosd? Tijd om contacten te hervatten en tijd voor verdieping!
Een ontmoeting met een bijzonder persoon brengt een gelukkig gevoel bij jou teweeg. Het hoeft niet perse te gaan om een liefdesrelatie, maar dit kan wel. Zeker voor de vrijgezelle weegschaal. Er ontstaat zelfs een innerlijke zekerheid, waardoor je steviger in het leven staat.

- Werk, studie en hobby’s:

Je voelt al een tijdje wat onvrede. Het is dus de hoogste tijd om hier iets mee te doen!
Bekijk jouw werkzaamheden kritisch en onderzoek waar er behoefte is voor verandering. Het hoeft niet perse om werk uit huis te gaan, maar het kan ook gaan om simpele huishoudklusjes. Zorg ervoor, dat de dingen waar je mee bezig bent weer leuker worden, zodat je weer uitdaging ziet in wat je doet. Een verandering is op komst, maar niet nu onmiddellijk. Nog heel even geduld!

- Emoties:

Je hebt een hekel aan conflicten en probeert ze zoveel mogelijk te vermijden. Dit doe je vooral door gewoon niets te zeggen en er een tijdje overheen te laten gaan. Meestal gaat dit goed, maar toch blijven er soms wat negatieve emoties hangen. Hier begint je last van te krijgen. Tijd voor een innerlijke schoonmaak! Wees meer open en direct. Dit helpt je om “innerlijke rommel” op te ruimen. Verder is het ook goed om in je leefomgeving op te ruimen. Hiermee ondersteun je jouw innerlijke proces.

SCHORPIOEN
- Liefde en persoonlijke relaties:
De gebonden schorpioen voelt een bepaalde nieuwsgierigheid naar een nieuwe verliefdheid. Je verlangt er soms naar om single te zijn. Dit uit zich door erg veel je eigen weg te gaan en je partner niet overal bij te betrekken, ook niet bij erg belangrijke zaken. Maak een keuze. Ga volop voor je huidige relatie en blaas er nieuw leven in of durf los te laten en ga dan pas onderzoeken wat er voor andere mogelijkheden zijn. Waak ervoor om geen twee relaties te laten overlappen!
De vrijgezelle schorpioen heeft deze periode de neiging om veel om zich heen te zoeken naar een vast maatje. Vraag jezelf eens af of je hier echt al aan toe bent. Stel jezelf de volgende vragen: Wat geef je op door weer gebonden te zijn? Wil je echt een vaste relatie of zoek je slechts afleiding? Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt, kun je een volgende stap nemen.

- Werk, studie en hobby’s:

Je bent een beetje geneigd om te wachten op verandering, maar deze komt niet vanzelf. Je zult deze periode keihard moeten werken om te bereiken wat jij wil! Er wordt van jou een duidelijke actie gevraagd. Wil je meer verantwoordelijkheid? Dan laat zien waarom je dat ook aankunt. Zoek je nieuw werk of wil je een studie gaan volgen? Dit is een goede periode om een basis te leggen voor een lange tijd. Dus: Zoek en kom in actie!

  - Emoties:

Je twijfelt soms wat aan jezelf. Je laat je hierbij beïnvloeden door mensen in jouw omgeving. Probeer alles om je heen los te laten en voel goed wat er binnen in jou speelt. Het zou verstandig zijn om te gaan mediteren. Je hebt behoefte om je terug te trekken. Een dagelijks stilte-moment zou je helpen om dichter bij jezelf te komen. Wees niet ongerust: Al zijn er nu wat emotionele schommelingen, er volgt echter snel een periode met meer innerlijke stabiliteit.

BOOGSCHUTTER
- Liefde en persoonlijke relaties:

De vrijgezelle boogschutter heeft het even niet makkelijk. De behoefte aan een vast maatje is van de ene kant groot, maar van de andere kant speelt er nog teveel oude pijn om al iets nieuws te kunnen beginnen. Durf je dit aan te pakken? Dan volgt er een prachtige tijd, waarin ook een nieuwe partner een rol gaat spelen.
Ook voor de gebonden boogschutter komt er oude pijn naar boven drijven. Er is niet meer veel nodig om dit te kunnen verwerken. Probeer het in ieder geval vast bespreekbaar te maken, zodat je steun ervaart. Kom je er alleen niet uit? Zoek dan hulp, want dit is het juiste moment om weer wat oude pijn los te laten. Je kunt uitkijken naar een mooie periode daarna!

- Werk, studie en hobby’s:
Het lijkt er een beetje op alsof je vast zit. Dit is echter niet waar. Juist deze tijdelijke stilstand brengt je veel verder dan je nu kunt vermoeden. Er is namelijk een grote positieve verandering op komst op gebied van werk en/of studie.
Ga ook eens op zoek naar een nieuwe hobby. Alleen al het zoeken hiernaar zorgt voor nieuwe creatieve impulsen!

- Emoties:

Vraag je eens bewust af wat zich afspeelt in jouw hart. Handel je zoals je dat ook voelt? Is denken en voelen in balans? Je kunt het jezelf een stuk makkelijker gaan maken, door meer te gaan vertrouwen op jouw gevoel. Gedachten zitten je soms in de weg, en dit zorgt voor heel wat emoties. Het gaat onbewust. Door er vanaf nu op te gaan letten, zul je merken dat je je meer in balans gaat voelen.

STEENBOK
- Liefde en persoonlijke relaties:
Ben je single? Dan breekt een periode aan van zoeken en flirten. Stort je echter niet onbesuisd ergens in. Jouw behoefte aan vrijheid is momenteel heel groot en het moet echt de moeite waard zijn om deze (in zekere zin) op te geven.
Voor de gebonden steenbok kan er ook een periode van flirten zijn, maar dit hoeft niet te betekenen dat de relatie op het spel staat. Als er behoefte is om te flirten, kan dit ook met je eigen partner. De relatie krijgt hierdoor een nieuwe impuls! Uiteindelijk zorgt het ook voor verdieping en daar ben je aan het eind van de herfst helemaal aan toe.

- Werk, studie en hobby’s:

Je maakt je soms druk over materiële zaken. Vooral over geld. Terwijl je je niet realiseert, dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Probeer jouw zorgen hierover los te laten, want het maakt je leven een stuk makkelijker. Het kabbelt, financieel gezien, komende periode gewoon verder. Er is zelfs kans op een meevaller.
Op werkgebied is het niet verstandig om deze periode al te grote risico’s te nemen. Laat het even voor wat het is en zoek over een maand of twee pas naar mogelijkheden hogerop.

- Emoties:

Je piekert onnodig veel. Jij kunt zelf de beslissing nemen om hier mee te stoppen. Het is aan te raden! Verder is het belangrijk, dat je ervoor zorgt dat het in (en om) huis wordt opgeruimd. Doe oude rommel weg en geef je huis eens een grondige poetsbeurt. Het heeft effect op jouw emoties. Deze uiterlijke schoonmaak zorgt bij jou ook voor een innerlijke schoonmaak. Je zult je na afloop heel goed voelen!

WATERMAN
- Liefde en persoonlijke relaties:

Ben je gebonden aan een partner? Waak dan voor een verliefdheid. Het is niet eerlijk om je hierin mee te laten slepen, terwijl je een partner hebt. Het is verleidelijk, maar toch moet je proberen om je niet te laten verleiden. Ga eerst eens goed na wat er in je huidige relatie stoort. Werk het samen uit en zie hoe het dan tussen jullie gaat. Misschien volgt er een mooie periode, misschien moeten jullie concluderen om uit elkaar te gaan.
Ben je vrijgezel? Dan is het een goed moment om een band aan te gaan met iemand anders. Dit is een tijd waarin je een stevige basis kunt leggen!

- Werk, studie en hobby’s:
Je werkt heel hard. Soms heb je het gevoel, dat het je niet oplevert wat je ervan had verwacht of wat het waard is. Probeer iets bewuster te gaan handelen. Hierdoor zul je gaan merken, dat je veel effectiever te werk kunt gaan. Er doet zich daarna een mooie gelegenheid voor om op werkgebied te gaan groeien. Voor de werkeloze waterman doet zich ook een mooie gelegenheid voor. Maar hier geldt wel, dat er eerst actie van jouw kant wordt verwacht!

- Emoties:

Communicatie is erg belangrijk om aan anderen te laten zien hoe jij je voelt. Je probeert soms te dapper te zijn, maar van binnen voel je een grote onzekerheid. Durf die kwetsbaarheid te laten zien aan anderen. Het zorgt niet alleen voor een transformatie binnen jezelf, maar ook voor meer begrip van je omgeving. Je hoeft niet altijd sterk te zijn voor de mensen om je heen. Kwetsbaarheid wordt zelfs gewaardeerd!

VISSEN
- Liefde en persoonlijke relaties:

De gebonden vissen voelt behoefte aan meer vrijheid. Geen vrijheid in de zin van contact met andere geliefden, maar meer in de zin van behoefte aan meer eigen bezigheden. Durf elkaar een beetje meer los te laten, zodat er meer ruimte ontstaat. Wees niet bang om elkaar te verliezen. Het is heel goed mogelijk om vanuit die situatie juist een stevigere band tussen jullie te creëren.
Voor de vrijgezelle vissen lijkt het net alsof er zich opeens meerdere mogelijkheden voordoen voor een vaste relatie. Wees echter voorzichtig. Niet iedere combinatie is nu verstandig. Kies dus niet zonder nadenken voor het meest uitdagende!

- Werk, studie en hobby’s:

Op werk- of studiegebied ga je een positieve periode tegemoet. Je hebt afgelopen tijd veel geïnvesteerd en nu is het tijd om de vruchten te plukken.
Heb je geen werk? Ook dan komt er verandering. Er doet zich iets voor en dit zou wel eens heel geschikt voor jou kunnen zijn. Blijf echter niet thuis zitten met je handen over elkaar. Kom in actie, zodat je de mogelijkheden die er liggen niet misloopt!

- Emoties:

Emotioneel gezien zijn er wat schommelingen. Dit is niet erg, want je leert hierdoor jezelf heel goed kennen. Ook emotioneel vind je het niet prettig als iemand over jouw grenzen heengaat. Niet alleen in je relatie is het belangrijk om jouw grenzen aan te geven, maar ook bij alle andere contacten die je hebt. Bedenk dat iedere lastigere periode een nog betere periode met zich meebrengt!


Welk sterrenbeeld ben jij?

Ram
Stier
Tweeling
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

21 maart  20 april
21 april - 20 mei
21 mei - 20 juni
21 juni - 22 juli
23 juli - 22 augustus
23 augustus - 22 september
23 september - 22 oktober
23 oktober - 22 november
23 november - 21 december
22 december - 20 januari
21 januari - 20 februari
21 februari - 20 maart

      = super goede combinatie

     = mooie relatie 

    = fijne wisselwerking

  = het zou goed kunnen gaan 

  
= uitdaging!!

Ga naar de sterrenbeeld combinaties