Wie zijn wij?

Samen werken aan jouw geluk

Top Mediums is een gezamenlijk initiatief van ervaren en deskundige mediums. Ieder van ons heeft zijn/haar persoonlijke gave ontwikkeld om inzicht te kunnen geven en (toekomstige) mogelijkheden te kunnen duiden. We zien onszelf graag als helpers bij levensvragen waarbij we ons afstemmen op jou persoonlijk als mens. Aan de hand daarvan kunnen we je advies en inzicht geven. Het is ons doel om jouw ongekende mogelijkheden in kaart te brengen en je aan de hand van onze duidingen aan te geven hoe bijvoorbeeld jouw toekomst er uit kan zien.

Veel van de vragen die ons worden gesteld gaan over liefde en relaties
We vinden dat jij zelf de grootste rol speelt in je eigen leven en dat je vrije wil en eigen keuzes altijd doorslaggevend zijn. We hebben allemaal hulpverlenende ervaring en we ontwikkelen onze paranormale gaven voortdurend verder. Ieder doet dat op zijn eigen manier en gebruikt zijn/haar eigen hulpmiddelen. Denk dan bijvoorbeeld aan het gebruik van tarotkaarten, lenormandkaarten, orakelkaarten, engelenkaarten, numerologie en astrologie, pendelen, automatisch schrift, helder horen, helder voelen, helder weten etc.

De chat als paranormaal medium
Terwijl je met een van ons chat, stemmen we ons af op jou en je vraag of probleem. Dat doen we door intuitief in te voelen op jouw energieveld. Jouw aura en jouw chakra’s zijn voor ons invoelbaar en vaak ook op afstand zichtbaar. We hebben geleerd hoe we de daarin aanwezige informatie kunnen vertalen, zodat we je kunnen helpen met vragen waar je nergens anders mee terecht kunt. Het krijgen van inzicht en toekomstige mogelijkheden aan de hand van jouw persoonlijke duiding wordt als jij dit wilt gecombineerd met advies en begeleiding.

Betrouwbare hulp waar je mee vooruit kunt
Met Top Mediums is een chat niet iets kortstondigs, maar kun je er over het algemeen een tijdje mee vooruit. Als TopMediums noemen we ons helderziende, medium of paragnost. Dat betekent dat ieder van ons vanuit een paranormale gave op een bepaald gebied van duiding is gespecialiseerd. Zo is een medium gespecialiseerd in het duiden van informatie uit de “tussenwereld”; de wereld tussen het hiernamaals en de levende aarde. Een medium kan dus bijvoorbeeld boodschappen van overledene dierbaren vertalen en overbrengen. Een helderziende en paragnost is gespecialiseerd in het duiden van gebeurtenissen in de toekomst en het verleden maar ze hebben wel vaak een andere focus. Een specialisatie is echter geen beperking; bij ieder consulent kun je dus terecht met al je vragen, van welke aard dan ook.

Uniek: Maak zeer voordelig kennis met de Voordeel Chat
Als je de eerste keer onze website bezoekt, heb je misschien wat schroom en zijn er wellicht een paar vraagtekens. Dat kunnen we ons goed voorstellen en we bieden je daarom een unieke en zeer voordelige mogelijkheid aan om te chatten voor slechts € 0,60 per minuut. Je kunt al voor € 10,- credits kopen waarmee je in de Voordeel Chat 20 minuten met een van ons kunt chatten (inclusief gratis minuten). De Voordeel Chat wordt om en om bemand door een van ons. je krijgt dus altijd een erkend medium, helderziende of paragnost aan de paranormale chatlijn. Natuurlijk krijg je tijdens de chat te zien met wie je een consult hebt.

Hoe kan Voordeel Chat zo voordelig worden aangeboden? 
De Voordeel Chat kunnen we je voor het laagste tarief van Nederland aanbieden omdat wij zelden allemaal tegelijkertijd bezet zijn. Op die manier is er altijd wel iemand beschikbaar voor de Voordeel Chat. Je kunt Voordeel Chatten met de volgende mediums: Paragnost Adam, Inge & Istvan, Medium Angel, Avalon, Paragnost Pranaya, Medium Fianne, Medium Inge en Medium Dominique. We wensen je veel inzicht tijdens je paranormale chat.

Een team van TopMediums

"Samen werken aan jouw geluk"